Informationsmaterialer –
Pressemeddelelser og nyhedsbreve

I mindre virksomheder uden egen informationsafdeling kan det virke uoverkommeligt at skulle nå at udforme pressemeddelelser, nyhedsbreve, pjecer og foldere mm.

Hvad kan vi tilbyde?

Alle ved, hvor vigtigt det er at fastholde kunderne med information og tilbud.
Et nyhedsbrev kan være en af vejene til løbende at give kunderne information, oplevelser og inspiration, som de kan bruge og samtidig gøre opmærksom på virksomheden.

Et nyhedsbrev kan udsendes jævnligt, hvis der er indhold til det – eller ved sjældne lejligheder, når der sker noget særligt i virksomheden.

Pressemeddelelser skal bruges med omtanke. Lokale tiltag kan imidlertid have interesse for de lokale medier eller måske rette de større mediers interesse mod jeres produkter og ydelser. Også relevant fagpresse kan have glæde af jeres informationer om produkter og ydelser.

De fleste virksomheder har glæde af at have nogle foldere og pjecer, som kan trykkes i papir eller som kan printes fra jeres hjemmeside. Det kan virke godt, hvis I har en kort fortælling, som har en vis gemmeværdi – eller som kan skabe opmærksomhed ved møder, forsamlinger, i butikker eller ved markeder.

Vi har erfaring i at vælge de produkter, som passer bedst til jeres virksomhed, produkter og ydelser.

Ring eller skriv og lad os få en snak.

Vi arbejder med faste klippekort ordninger, så I ved, hvad I skal betale – før vi går i gang.