Sociale medier

Sociale medier er alle steder i dag. Omkring 90% af danskerne er tilstede på et eller flere sociale medier. Derfor kan du ikke undgå at tage de sociale medier med i dine overvejelser, når du skal markedsføre jeres ydelser og produkter. 

Sociale medier er et effektivt værktøj til at ramme jeres præcise målgruppe. I får en unik mulighed for at møde jeres kunder på deres hjemmebane og engagere dem jeres markedsføring.

.

Hvilke sociale medier kan vi hjælpe med?

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn   

Facebook:

Facebook er det største sociale medie i Danmark. Over 64% af danskerne bruger dagligt Facebook. I vil altså med stor sandsynlighed kunne ramme jeres kunder – både nuværende og potentielle – på Facebook.

Vi kan tilbyde jer hjælp med jeres tilstedeværelse på Facebook og rådgive jer i betalt Facebook-annoncering.

Instagram:

Instagram er en medieplatform, hvor I har mulighed for at markedsføre jer gennem billeder og videoer.

På Instagram har I mulighed for at bruge #hashtags og på den måde emneopdele jeres indhold, så det er målrettet en bestemt gruppe. 

Instagram er meget mere end et visuelt medie og rummer mange gode muligheder for at ramme jeres målgruppe gennem annoncer.  

Vi kan ligeledes tilbyde jer hjælp med jeres online tilstedeværelse på Instagram og rådgive jer i betalt annoncering. 

LinkedIn:

LinkedIn er verdens største professionelle platform med fokus på faglig netværk og rekruttering. I gør jer derfor klog i at inddrage LinkedIn i jeres markedsføring af både jeres virksomhed – men også jer som privatpersoner. 

Vi tilbyder jer både rådgivning i forhold til jeres personlige brug af LinkedIn samt jeres virksomhed og hvordan LinkedIn kan bruges aktivt som en del af jeres markedsføringsplan.