Videofilm, app og podcast

I WebGo har vi lang erfaring med at producere podcast og webfilm til hjemmesider og apps, som kan downloades via hjemmesider, App Store og Google Play.

I dag er en hjemmeside med information ofte kun en af de platforme, som virksomheder bruger til at informere og fastholde kunderne.

Mange virksomheder er begyndt at arbejde med visuelle og auditive tiltag, som tiltrækker og fastholder flere af deres kunder.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan producere små webfilm til jeres aktiviteter på de sociale medier eller til at præsentere jer og jeres værdier samt fortælle om jeres produkter og ydelser på jeres hjemmeside. Oftest er der tale om meget korte små filmklip på 30 sekunder til op til 3-4 minutters varighed.  Vi kan producere webfilm for jer – eller vi kan lære jer selv at producere de små webfilm.

Jeres webfilm kan også placeres på jeres egen YouTube kanal. Det kan vi også hjælpe jer med.

Afhængig af jeres produkter og ydelser eller ønske om at fortælle om jeres værdier mm kan vi også producere podcast, der kan høres gratis via jeres hjemmeside eller downloades via Itunes og Spotify.

Gennem podcast vil I få lejlighed til at gå i dybden med et emne eller forklare, hvorfor kunderne skal vælge jeres produkter og ydelser. Måske kan I også gennem podcast lade andre kunder fortælle om deres oplevelser med jeres firma eller hvordan de er kommet videre via jeres ydelser.

Ring eller send en mail og fortæl, hvad I drømmer om. Vi kan sikkert hjælpe jer med at nå jeres mål.

Vi arbejder med faste klippekort ordninger, så I ved, hvad I skal betale – før vi går i gang.